Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

acill yardım

reis13

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Kas 2014
Mesajlar
2
Yaş
35
2010 1.4tsi sunroflu beyaz leon 3 parca boyalı kaça alınır yardim lütfen
 
Kaza fotolari varsa ona gore alinir serviste yapilmissa servis degisime gidiyor en ufak seyde
 
Fiyatlar o kadar yuksek ki arkadaslarimizin tabiri caizse kaziklanmasini istemiyorum. Tabi araba almak guzel bir sey ama biraz daha dikkatli olmak cok sıkı pazarliklar yapmak lazim.
 
Bence gecmisine iyi bakilmali kaput neden degismis onden kazasi buyuk mudur iyice incelenmeli.. sadece sunroof var die 38 40 verilmez tabi bu benim dusuncem araC temiz ve km 50bin civariysa max 34 35 verilir..
 
valla ismail abi ben aracı sattım 2. el alayım tekrar dedim baktım uçmuş piyasa valla abi yapacak bişey yok dedim ikinci ele bu kadar para vermektense git sıfır al daha iyi...
 
Arabalarin ikinci elde deger kazanmasi guzel birsey ama bunu suistimal eden birçok satici var. Kaptiran kaptirana...cok aceleci davranmadan dogru zamanda dogru araci bulmak lazim. Bir de sıfır arac aliniminda bayilerle sıkı pazarlik yapilirsa cidden daha uyguna arac alabilirsiniz. Tek bir bayiye bagli kalmadan arastirma yapmakta fayda var
 
Geri
Üst Alt