Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acill bilgi corsa hakkında!

linki kontrol edemisin kanka
 
Corsa hakkında bilgin yoksa corona hakkında'da yoktur....

Peki izmire giderken kütahyadan geçicenmi ersoy başkan bu konuda tecrübel sahibibidr bilmem anlatabildimmi.....:)
 
ogün vandan bozma bu araç forumda arkadaşımız vardı cam tavanlı satıyordu
 
5kapılısını kullandım. 1.2 80hp'likti. Bu araç ondan daha iyi gidiyor ve daha az yakıyor fakat benim aracımda her bakım zamanı sağından solundan ses gelirdi :) 10bin km'de bir başlardı yani. aracım serviste olduğu için bugün kullandım amortisörlerden ses geliyordu. Bir kere devir daim'den ses geliyordu. Ama o sınıftaki araçlar arasında polodan sonra gelir diyorum. 62binde araç 2009 model bendeki 15k bakımı hariç diğer bütün bakımlarda ses problemleri oldu. Vergisi 1300-1600 motor sınıfına giriyor 1.4 1.6 araçlarla aynı yani. Başka tam olarak ne öğrenmek istiyorsanız elimden geldiğince açıklamaya çalışırım
 
Akın abiye sorsan daha iyi olur..O kullanıyor...
 
benim corsayla ilgili bildiğim 3 şey var:
1-her yerinden ses geliyor ama servise götürdüğünüzde normal diyorlar(bu beni deli etmişti)
2-bir arkadaşım aynen bizdeki vag-com kablosu gibi onlarda da op-com kablosu sipariş etti geldi ama çalışmadı çünkü corsanın beyni kasası herşeyi birebir fiat grande puntoymuş op-com sadece şimdiki astra insignia da çalışıyormuş(elinde patladı:))
3-çok ama çok az yakıyor:)
 
Geri
Üst Alt