Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

acill arkadaşlarr !!

dagistanayan

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Haz 2012
Mesajlar
6
Yaş
35
merhaba arkadaşlar. 3 aydır leon arıyorum kafama göre birşey bulamadım. 1.4 tsi style arıyorum. sitelerden bakıyorum ama fiyatlar bana biraz şişirilmiş gibi geliyor. 2008-2009 model 50-60 bin km ye kadar beyaz temiz bi leonu kaça alırsam iyidir? etrafınızda da bildiğiniz yakın tanıdık eş dost satan varsa msj atarlarsa bana sevinirim arkadaşlar
 
Kardees kacirdin sitede vardi satan mesela yekta
 
cok istiyorsan benim aracı vereyim
 
valla bakıyorum sahibinden fln ama tam kafama yatan bişi bulamadım daha. kafamdan gcen fiyat 32 bin tl civarında. ama temiz arabalr 35 bin falan diye geçiyor genelde. yani piyasası e oluyor bunların? kaça alırsam iyi almiş olurum??

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

neden olmasın çılgın pilot :) anlaşırsak seveseve
 
hadi bakalım başlasın pazarlıklar :)
 
cevap vertecek durummu var
bu aralar kimse araç satmıyor satılanların ya hasar kaydı var yada ederinden fazla istiyorlar bende arıyorum ama şimdilik sadecfe arıyorum işte:)
 
Geri
Üst Alt