Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil Yay Yardımı

erim

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2011
Mesajlar
471
Yaş
33
Merhaba seat leon 2011 aracıma şuan h&r 3.5 cmlik yay almak istiyorum.Şuan aracımda 16 inç orjinal jantları var . Sizce nasıl durur ?yere çok yakın olmasını istemiyorum?birde sonrada 18 inçlik bir jant almayı planlıyorum ilerki zamanlarda onu taktığımda nasıl durur görüşlerinizi bekliyorum başka önerebilceğiniz şeyler varsa sevinirim ..
 
ben 16" jantla 5 cm yay kullandım kullanmaz olaydım vurmadığım yer kalmadı sakın takma.

16" de kullansan 18" de kullansan 3.5 yaydan şaşma.

Ben 5 cm den sonra 3,5 cm ye geçtim nefes aldıydım..
 
Banada hep tavsiyeler 3.5 zaten.birde 16 inç jantla yere daha mı yakın olur yoksa 18 imç yayla mı daha yere yakın olur ?
 
tabiki 16' ile yere daha yakın olur.şahsen arabanın her zaman yere yakın olmasını seviyorum ve semsert olmalı bindiğim araba.eğer 3.5 alıcaksan yanında 5cm de al nasılsa ileride söküceksin:) brz dkkt edersen 5cm ile hiç bi yerde vurmazsın altını,şahsen ben çok yüksek kasistlerde çok inceden sürtmeler dışında başka bi sürtme yada vurma yaşamadım yıllardır.sadece bilsteinları 12cm bastığımda kedigözlerine sürtüyodum,o kdr da olsun:)
 
Ben en iyisi bi 3.5 cmlik alıym sonra duruma göre bakarız :D 16 inç jantlarla sırıtır mı acaba birde jantları siyaha boyatmayı düşünüyorum nasıl olur acaba
 
ah bir yapılmışını görsem süper olur :D
 
Nasıl olsa değiştircem güzel olmazsa alırz yenisini artık bi denemek lazım
 
Geri
Üst Alt