Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil Yardım...

Cezmi abi,

Sitede yeniyim, yazarkende hiç dikkat etmedim yaşla ilgili kısma, kusura bakma. Beni tanırsın zamanla inşallah. büyüğü, küçüğü saygıyı iyi bilirim. O günkü sıkıntıdan (kaza yapmıştım) zaten ne yazdığımı bile bilmiyorum. şimdi gördüm. Tabiki büyüğüm olarak size saygım sonsuzdur. Umarım arkadaşların abarttığı derecede yanlış anlamamışınızdır. İnşallah yüzyüzede tanışmak nasip olur...

İyi forumlar.....
 
mehmet umarım sende sana sitem arkadaşları yanlış anlamamışsındır.cezmi abim bu sitede herkes tarafından çok benimsenen sevilen biri olduğu için görüyosunki fevri tepkiler vermişler.bende daha önce okumuş olsaydım belki bende özeldende uyarabilirdim.yoksa senin yoksa tabiki kimse kimsenin görgüsüyle benliğiyle alakalı bi ithamda bulunmaz bulunamaz..
 
cezmı abım sen bızım herseyımızsin
 
arkadaslar konu kazadan cok yanlıs anlasılma nın duzeltıldıgı konu olmus :) gecmıs olsun kardes e de
 
Geri
Üst Alt