Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil yardım..!

brs-cn

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Tem 2011
Mesajlar
156
Yaş
36
Arkadaslar 2 gün önce aracın biri çarptı,Benim ön tampon cupra ve kendi aracımın kaskosu yok..Karsı arac suclu oldugu için onun sigortasından yapılcak,Ben aracı servise çektim..Ordan sigorta şirketinin anlasmalı oldugu tamponcuya tamponum gitti.ve orda tampon yapılamadı gösterilip iitalyan tipi yani ucuz yan sanayi sıfır normal seat leon tamponu verceklerdi..Ben itiraz ettim..Yaa vercegimiz tamponu alırsın veya kendi tamponunu bu şekilde alırsın dediler..Ben de kendi tamponumu istedim..Fakat dediklerine göre tamponun iç aksamından bi parça eksik kırılmıs dediler..O yüzden yapılamamıs..

Bu iç aksamı dedikleri şey satılıyor mu? satılıyorsa nerden bulabiliriz.? ve nekadara alabiliriz..?
Bu konuda yardımcı olursanız çok minnettar kalırım..
Ayrıca tamponun sis farı yani köşe tarafına çarptı..
 
Sponsorlarımız kayadibi ve eryadan bu konu ile bilgi alabilrsin,bildiğim kadarı ile iç parçalarını bulabiliyorlar,fiyatını bilmiyorum..
 
o nasıl bir saçmalıkmış öyle ya. ya bu tamponu alırsın yada kendi tamponun.. warmı öyle olay üzerindeki neyse onu isterim ben kardeşim
 
Malesef öyle degil kardesim..Nasıl bi adalet anlam veremedim..!
 
Teşşekkürler,lejyoner..Araba servisden cıksın bakıyım tamponda ne varmıs ona qöre arayım..
 
Yanlış ters olmaz öyle şey sigorta şirketinin ismini cismini yaz barış sen benim aracıma çarpıp zarar veriyosan bunu al olmadı kendininkini al kullan nasıl diyebilirsin olurmu öyle bidurum zarar verdiysen bişekilde yapılacak... zorunlu trafik sigortasının ne anlamı var ozaman..?
 
Yasaya göre,verilmesi gereken malzemenin eş degerini verebiliyolarmış..İster Cupra tampon ister sade Tampon fark etmiyomus..İşte böyle bi b*kdan bi sistem..
 
allah allah ne saçma bir durummuş ya
 
Hallettim arkadaslar,Yeni cupra tampon takılıyo..Tamponun gelmesini bekliyorum..
 
Geri
Üst Alt