Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

acil yardım !!!

jeopardy80

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ocak 2012
Mesajlar
28
Yaş
43
arkadaşlar herkese tekrar merhaba aracımın anahtar kumandasının devresinden bir parça kopmuş çalışmıyor bana bu konuda neler önerirsiniz şimdiden teşekkürler. Birde ebay ın sitesinde 20 euro ya buldum fakat oradan alışveriş yapan biri varsa bu konudada yardımınıza ihtiyacaım var teşekkürler.
 
Satıcı ile konuş öncelikle.Bazı satıcılar göndermek istemiyor Türkiyeye.Küçük paket ve ucuz malzeme olduğundan takılmaz.Devlet postası ile göndermesini söyle ayrıca.Gümrük muhabbetlerine takılmaması için
 
teşekkür ederim eğer sipariş verecek olursam söylediklerinize dikkat ederim
 
arkadaşlar anahtar işini çözüme ulaştırdık yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
 
sakıncası yoksa çözüme nasıl ulaştığınızı yazarsanız belki başkalarıda bu çözümden faydalanabilir. :eek:key:
 
devrede bozukluk varmış 4 anahtarcı gezdikten sonra en son gittiğim yerdeki arkadaş sağolsun çok uğraştı ve içerisindeki devreyi tamir etmeyi başardı sonra servise gidip adaptasyonunu tekrar yaptırdım ve eskisinden daha iyi çalışıyor :eek:key:
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
eskı leonumunun orjınal anahtarını yollardım sana aslında şimdi geldı aklıma :S ama hallettyısen sıkıntı yok
 
teşekkür ederim zender sen genede bi kenarda tut ne olur ne olmaz gene bozulursa seninle irtibata geçerim direkt ilgin için teşekkürler.
 
Geri
Üst Alt