Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

acil yardım arac satıs sozlesmesını ve muayene kagıdını kaybettım yardım!!!

Erd3434

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Haz 2011
Mesajlar
431
Yaş
36
arkadaslar kendıme cok kızıyorum arac ruhsatı (muayenenın kagıdını) arac satıs sozlesmesını,trafık sıgortasının oldugu ek-1 formunu hepsını bı dosyaya hazırlamıstım ve kaybettım bugun bulamıyorum moralım nasıl bozuldu anlatamam aracın 16.09.2011 de muayene tarıhı ayın 05,08.2011 tarıhınde bızım sırketten ustume devır aldım yalnız kaybettım ancak sozlesmenın ve tescıl kagıdının fotokobısını cekmıstım o duruyor sımdı benım ne yapmam gerekıyor evıme ruhsat gelıcekmı yoksa benım nerelere basvurmam gerekıyor?
 
işlem yaptığın noterde 1 nüshaları vardır ordan çıkarttırılır herhalde sıkma canını bir ölüme çare yok
 
yekta abı pekı ruhsatın muayene kagıdı olan sayfasını nasıl bulabılırız yada 16,09,2011 de zaten muayeneye gırıcem yenı kagıt cıkarır gıbı cıkarabılırmıyım ılk defa gırıcek zaten
 
Ek-1 kağıdı ile birlikte yeni ruhsatın hangisi eksikse çıkartırsın..Ek-1 kağıt + ruhsat parası verirsin...
 
arkadaslar cok sukur dosyayı bulduk ılgılenen herkeze tessekkurler ...
 
Geri
Üst Alt