Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

acil sağ arka kapı kilidi lazım...

ugurcoskun28

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Eyl 2009
Mesajlar
493
merhaba gençler ve genç kalanlar;kıştan beri arka sağ kapı sürkli tutukluk yapıyordu geçen gün hepten bozuldu.yenisi 200 civarı.bu parçanın tamiri olurmu, çıkma bulabilirmiyim?yardımlarınızı bekliyorum.
 
hepten bozuldu derken? :confused: Bunu tamirci mi söyledi yoksa siz mi çalışmadığı için böyle diyorsunuz?

İyi bir kilitçi halleder o işi, benim araçta da oluyor idi, bazen hiç çalışmıyordu; açtılar içini benzin ile temizleyip geri topladılar şimdi hiç sorun yok Maaşallah

Geçtiğimiz değil de 2011-2012 kışında kapılar açılmazdı, temizletince bu kış hiç sıkıntı çekmedim.
 
Öncelikle forum kuralları gereği Bu tip konuları acil başlık altında açmazsanız güzel olur :eek:key:

Sorunuza gelecek olursak çıkma da bulunur tamiride mümkün sanayiye gidip kilitçiye göstermeniz lazım ancak ;)
 
Bana da değişelim demişlerdi, 180 TL civarı fiyat demişlerdi, bende "15000 liralık arabanın kapı kilitlerine 700 tl vereceksem parçalayıp satayım daha iyi" demiştim bozulmuştu usta...
 
uğur merhaba;
bende toledo da aynı sorunu yaşadım değişecek dediler kapı açılmıyordu karakuzulu vw otomotiv'e gittim tamir edelim derken kilidi bozdular,camı kırdılar ve bunların ücretini talep ettiler.
 
Geri
Üst Alt