Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

{{{ Acil }}} Lovato mu ? Landirenzo'mu??

ozgedincoz

SCW Ladies
Katılım
15 Ara 2011
Mesajlar
160
Yaş
34
2008 model 73.000km'deki Leon 1.6 Reference aracıma artık 4,20' i aşan benzin fiyatından dolayı hiç kıyamasam da lpg taktıracağım ve iki marka arasında çelişkide kaldım. Bu araçla en uyumlu kit olarak hangisini önerirsiniz ? daha doğrusu ben sorumu şöyle sorayım ben bu konuyu yaklaşık olarak 2 aydır araştırıyorum fakat Lovato ve Landirenzo arasında çelişki yaşıyorum bana bu ikisi arasında bir öneride bulunurmusunuz ??
 
Ben edindiğim bilgilere dayanarak Lovato demek istiyorum
 
bu konuya tüpçüler cevap verecektir.özge renkli ve kalın punto yazmak site kuralları gereği yasaktır teşekkürler ama şunuda belirteyim bencede lavato
 
uzun süren araştırmalarıma istinaden landirenzonun daha kaliteli olduğunu duydum fakat çok sesli çalıştığı için kendi aracıma lovato ya karar kıldım. kısmetse yarın taktırmayı düşünüyorum.
 
marka konusunda çok söylenti var.ancak benım tek bildiğim sağlam bi usta ve sağlam bi montaj!:eek:key:
 
1bucuk yıldır lovato kullanıyorum. gerek performans gerek yakıt-ses konusunda çok memnunum.kesinlikle tawsiye ederim
 
1bucuk yıldır lovato kullanıyorum. gerek performans gerek yakıt-ses konusunda çok memnunum.kesinlikle tawsiye ederim

anladım peki yakıt konusunda tasarruf hangi ölçüde örneğin benim şuanda arabam şehiriçi kullanımda 0,50 krs / km benzin tüketiyor. Bu ne kadar aşağıya düşer ?
 
Lovato derim bende.O konuyu tüp kullanan arkadaşlar daha iyi bilecektir ben tüpe karşı olduğum için bilemiyorum :)
 
lpg ucuz ve yaptıracağınız yakıt tankı ilede alakalı 50 lt lik tank yaptırırsınız lpg ye az uğrarsınız 30 lt tank takarlar sık uğrarsınız birde kullanma alışkanlığınız önemli nekadar gaza bastığınız yani ama 30 krş lara kadar düşer hatta daha az
 
Geri
Üst Alt