Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil Cevaplar Gelirse sevinirim.

damalis

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Kas 2011
Mesajlar
84
Yaş
41
Arkadaşlar pişmiş tavugun başına gelmeyen şey benim narin cordobama geldi.Benzinciden bu fan takılan koku aldım taktım bir çukura girdim düştü bende yerden aldım gene taktım :)
sen git ders tak bütün parfumlu su ak tabi hava soguk oldugundan dolayı sıcak fan çalısıyor torpido döşemesine ak. O döşeme kaktı tamamen igrenç bir görübtü yaptı eldım elıme elektrık bantını bantladım ama boyle olmuyor zamanla bant çıkıyor baya kötu goruntu sana uygun çözümler lazım.

Cordobacı arkadaşlarım benimle bilgilerin paylaşırsa çözüm yolunda çok sevinirim.


saygılarımla,
 
karbon kaplama ile ısıtıp yapıstır mat siyah veya damalı olanı hoş bi görüntü verir forumda teyp cevresine uygulanan bi kaç calışma vardı
 
tugra arkadaşım süper fikir bu konu ile ilgili nerden bilgi alabilirim belli çalışmalar var mı ? detay hakkında bilgi verebilecekmisin.
 
watermark.php
bu calışmayı uygulaya bilirsin her bölgeye aracta
 
Geçmiş Olsun üzücü bir durum..
 
Tugra arkadaşım ufkumu açtın gerçekte .bana faydalı oldun tşk sana saol.
 
kalkan bölgeyi temizleyip plasti dip uygulamasıda yaptırabilirsin..


35420727.jpg

yada karbon kaplama uygulaması
8mediumn.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 35420727.jpg
    35420727.jpg
    40.5 KB · Görüntüleme: 23
  • 8mediumn.jpg
    8mediumn.jpg
    35.1 KB · Görüntüleme: 19
şimdi bu konu ile ilgili umraniye de yada uskudarda karbon kaplamayaciya gideceğim vereceğim parasini yatiracağim ben yapsam duzgun yapamam guzel olsun ..
 
Geri
Üst Alt