Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil Bulmam lazım

KeChİ

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Şub 2010
Mesajlar
1,543
Yaş
34
arkadaşlar cuma buluşmasından sonra gece davam ettim ama arabayı park edince farkettigim bir sorun war sağ öndeki aero tamponun siyah plastik hava girisi yoktu ya son mekanda valelerle sorun oldu ya onlar yaptı yada düştü (vıdalı değilmi onlar ya ben öyle biliorum) NErden temin ederim bilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi Ankara tercihim (resimdeki gibi olması lazım diğerlerinden deil)

 
en son gürkan [MENTION=22242]Gurk@n[/MENTION] uğrasıyordu senin tamponun oralarda ama bilmiyorum. sonra koşarak uzaklaştı :)))
 
ya oglum canım cok sıkkın ahahahha:) bıde vale serefsızlık yaptı onada canım sıkıldı
 
malum sitede reklemını görmüştüm satılık ostim deydi
 
vidalı parça düşmeyecegine göre bide başka bi yerde durmadım bi sürtüşme oldu valeyle arabayı vermeyince arkamıza araba parketmişti çıkamamıştık filan deişik yöntemlerle arabayı kurtardık oda bi ib....k yapmış olabılır dıe dusunuorum..
 
Geri
Üst Alt