Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Achİlles lastİk

revolution.2006

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ağu 2011
Mesajlar
45
mrb arkadaşlar lastiklerimin slickleşmesi nedeniyle acilen 4 lastiği değiştirme kararı aldım zira geceleri caddeleri yıkadıklarında leon artistik patinaj yapıo yol boyunca.lassa phenoma almayı düşünüodum lastikçiye gittim 215*45*17 olanın 4 tanesini 1000 tl yaparım dedi 225*45*17 olanın 4 tanesinide 920 civarı sayarım dedi ama ellerinde yokmuş 1-2 haftayı bulurmuş gelmesi kendisi de achilles diye bi lastik tavsiye etti alman malı olduğunu söyledi 215inde 225inde 4 tanesine 700 e yakın bi fiyat çıkardı.şuan aracımda 225*45*17 lassa var bitik olmasına rağmen gayet memnunum ama fiyatta baya bi fark var achillesi nasıl bilirsiniz tavsiyeniz nedir?
 
ilk defa duydum lastik bu başka birşeye benzemez bildiğin markayı al
 
internetten baya araştırdım test sonuçları flan güzel görünüyor endonezya menşeiliymiş bikaç kullanıcı yorumuda fena değil ordada yanaklarına flan baktım lassanınki gibi takviyeli yanakları var baya kalın oluklarıda continentale micheline benziyor hoşuma gitti gözüme güzel görünmese hiç dönüp bakmazdım ama harbiden iyi görünüor marka takıntısı yapmayıda pek sevmem ama öte yandan lassa yanağı yırtık haliyle bile 1 aydır banamısın demiyor.
 
bende hiç duymadım sen gene bildiğin markadan şaşma belki biraz fazla verirsin ama bu sana can güvenliği ve uzun kilometre ömrü olarak geri döner
 
valla yırtık yanaklı lastikle yürüme
600 veririm de al gitsin her türlü altındakilerden iyidir aman dikkatli ol yırtık yanakla dolaşılırmı
 
valla yırtık yanaklı lastikle yürüme
600 veririm de al gitsin her türlü altındakilerden iyidir aman dikkatli ol yırtık yanakla dolaşılırmı

valla ilk gördüğümde çok panik yapmıştım başkası böyle bişey yapsa hiç iyi gözle bakmazdım ama bugün deiştircem yarın deiştircem iş güç derken hiç farkında olmadan 1 ayı geçirmişim. yarın başaka bi bayiden daha fiyat alcam ama bianlık cesaretle testlere güvenip achilles i denemeye kalkacam gibi gelio
Achilles ATR Sport Tire Reviews (23 Reviews) buarada buda test linki
 
lastik alacaksan maddiyat önemli deilse kesinlikle michelin diyorum ben :) dediğin lastikdense kumho daha iydir ama
 
achilles ben sadece tarihten -troya filminden bide topuğun arkasında calf baölgesi kasının topuğa bağlanırken olan kalın tendondan biliyorum...onun dışında duymadım..

desen güzel ama lasik desene göre alınmaz...hamuru çeliği yanakları işçiliği önemli..
 
bu markayı hiç duymadım bence kumho alsan daha iyi:eek:key:
 
Geri
Üst Alt