Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Accent Alıyorum Yorumlarınızı Bekliyorum

Hep demisimdir hyundai araba yapamıyor aga Sen bilirsin acele etme başka bi şeylere bak
 
Sırf dizel diye hyundai'ın dizelini almayın derim.. Hyundai'ın dizeli alınır fakat eski tip dizel motorunu almayın bence :)

O fiyata alınacak en güzel araçlar tüplü olanlardır bence..

Hatta alınacak en güzel araç ise Renault Laguna'dır..

Arkadaşımda var 98 model 2.0 140 HP LPG'li çok harika bir araba ben çok beğeniyorum.. Yol tutuş olsun konfor olsun yola oturan rahat bir araç içi oldukça geniş yakıtı fazla değil volvo motoru zaten..

Donanım olarak 4 cam otomatiği deri ve elektrikli koltuk dijital klima sis farı yol bilgisayarı koldan kumandalı teyp elektrikli aynalar gibi güzel donanımları var..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-laguna-2-0-rxe-87930521/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...model-laguna-kaza-kaydi-yoookk-89484678/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-anlatilmaz-yasanir-88338380/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...el-laguna-2-0-16-v-volvo-motor-77562995/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-140-bg-hatasiz-90550527/detay bu araç temizse cidden çok iyi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...model-laguna-kaza-kaydi-yoookk-89484678/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...998-model-140-lik-super-laguna-83299445/detay
 
Cidden bunlarda çok güzel araba binmek nasip olmadı ama sahibiyle muhabbet etmiştik bi ara gayet memnun edici bi araba lagunalar :)
 
Bende binmeden kullanmadan önce önyargılıydım açıkçası :) Ama koltuğuna oturmak yetiyor..

Bir ara alsam mı diye ufaktan niyetlendimde yani :)

Fakat benim aradığım temizlikteki araçlar 2000 - 2002 modellere falan 19 - 21 TL yazıldığını görünce aklımdan çıkarmıştım..

Hala arada çok severek kullanırım arkadaşın aracını :)

Temizini bulursanız kesinlikle tavsiye ederim konu sahibi abimize :)
 
bence hyundaiye hiç bulaşma derim.accentler sıkıntı çıkarır.satışta da zarar.tavsiye etmem.illa hyundai diyosan getz ondan iyidir.
 
yaşamaktan çok mu sıkıldınız? neden böyle şeyler yapıyorsunuz ki? eğer imkanınız varsa başka tercihlere yönelin en son tercihiniz olsun bence...
 
Üstelik isterse merco olsun o kilometrelerde dizel sakattır bilemezsin aynı yeni gelin gibi arabaya biner yaaa nasip dersin, bi bakarsın 3 km sonra kaldı bir bakarsın 100000 km devirirsin hiç belli olmaz ama hakkınızda hayırlısı..
 
Merak ediyorum acaba arabayı boklayanlar hiç Accent kullanmış mı ? Leon'dan önce yaklaşık 3 sene kullandık temizi bakımlısı sizi asla üzmez servise sadece bakım zamanında gidersiniz..3 silindir olması sebebiyle km'de 30krş filan yakar onun dışında kalkıştaki ivmelenmesi çok çok iyidir..Biz geçen sene Şubat'ta 80k km'de 2006 model dizeli 16500'e satmıştık..Eğer imkan varsa 2-3 eklenip daha temiz ve düşük km'li bi araba bulunabilir..
 
Geri
Üst Alt