Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acaba telefonlarmı dinleniyor?

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar bugün evimi aradım vodafone hattım ile. Ekrandada ev yazmasına rağmen telefona yabancı birisi çıktı. Dedim sen kimsin vs kadın dedi yanlış aradın, dedim ekranda evim yazıyor ne yanlışı dedi nereyi aradın söyledim ev numaramı dedi burası bilmem ne felan filan numaralı yer... Dedim nasıl olur ekranda ev yazıor hatta o anda numaraya bile baktım doğru... Şaşırdım kaldım tabiki.. Neyse kapattım teli tekrar aradım bu sefer evdekiler çıktı... Evdekilerle konuşmaya başladığımda ise sesim yankılı çıkıyordu..

Acaba telefonlarmı dinleniyor neyin nesidir hiç sizlere oluyormu böyle vakalar?
 
Serbay istenilen kişinin telefonu dinlenebiliyor...
yani herkes türkiyede dinlenebilir...
 
herhangi bir savcı yada hakim dilekçeyle istenilen kişinin telefonlarını dinletebiliyor bizzat sahit oldum evraklarla... ondan beri tedirginim ya yani herhangi birşeyim olmamasına rağmen :)
 
Sım kart kopyalama diye bi olayda var. Savcıya falan gerek kalmadan, kimsenin ruhu duymadan istenen kişinin hattı ikizlenebiliyo.
 
hocam benim de başıma benzer bir olay gelmişti; aşağıdaki telefon kutusundan hatları yanlış bağlamışlar bakım sonrası. şikayet ettim hemen düzelttiler.
 
senin neyini dinliycekler kanka güldürme beni :D yanlışlık olmuştur arada bir bizim ev telefonunada oluyor..
 
İstanbulda artık her yerde dinleme araçları var..dikkat eden olmuştur belki beyaz minibüsler,ön ve arkalarından hidrolik direklerle havada duruyor biraz
 
Başkasının çıkması muhtemelen hattın yanlış düşmesidir, ama yankı olayı pek hayra alamet değil.
 
İçin rahat olsun Serbay, uğraşılacak insanı bilirler onlar. :cool:
 
Geri
Üst Alt