Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ACİLL yardımınıza ihtiacım var......

emr

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Şub 2011
Mesajlar
256
Yaş
39
arkadaslar gecen persembe aksamı aracıma park halınde sag camurluk ve kapı uclarına uzanan ufak bı hasar vardı tutanagımı tutup aracı servıse götürdüm (avek)bana aracın bır hafta kalıcagını söyledıler ok dedım ve bıraktım ama aracımı bırakırken ıcıme doğmus gıbı tamponun bir hasarı olmadıgını ve kesınlıkle dokunulmamasını istedim tamam dedıler.Bugun aracımı almaya gittim ve gördümki tamponumu tamamen boyamıslar ve renk tutturamamışlar.Tabıkı delirdim dogal olarak hasar danısmanı haberım yok dedı pazartesı gelın tekrarr boya yaparız dıye sacma bısey söyledı nagapmalıyım sizce ben boyalı tampon kullanmak zorundamıyım ???
 
tampon belkide boyanmamıştır. çamurluk sadece boyanmıştır renk tutmamasının sebebide bu olabilir.
 
Kötü bir durum,olan olmuş.Genelde çamurluğu boyarken, ton farkını yok etmek için, tampona da yarım boya + vernik girerler, ama müşteri özellikle belirtmişse, bu yapılmamalı, boya attıktan sonra ton farkı varsa, boya hala tabanca da iken düzeltmesi kolaydır, ama şimdi düzeltmeleri dde zor. Yani bu işte her yönden zoru başarmışlar. Bol sabır dilerim.
 
Ben orjınal tampon alıcam baska yolu yok onlardan...
 
Araç kaç yaşında , pasta cila yaptırmıyorsanız zamanla boyanın rengi farklılaşır zaten , Boya kodları standart, aracınız için farklı bişe kullandıklarını sanmıyorum , ama çok büyük bi renk farkı varsa bişe diyemiycem.
 
Boya kodları yanında varyantları da vardır, yani aynı koddan 5-10-15 farklı renk olabilir, normal bir durumdur. Seçilen varyant , parçaya atıldı ve yalış olduğu anlaşıldı diyelim, o anda (karışım içindeki) yanlış renk anlaşılır (göz tecrübesi ile) ve doğru varyantın hangisi olması gerektiği de anlaşıldığı için, tabancada kalan miktara, eksik olan renk katılır ve tekrar boya atılır, bu şekilde ton farkına %90-95 yaklaşılmış olur ve göz farkı seçemez hale gelir.
 
cupra tampon aldığımızda takasa komik fiatlar verip alıyorlar bizden..hakkındır orj.iste

EVET cezmı abı ben üstüne basarak tampona dokunmayın dedım sankı küfür eder gıbı boyamıslar bütün tanponuya.ya boya farkı bıryana bırde tamponun cizgısını kaydırmıslar ek var gıbı duruyo tampon ya boya neyse benım aracımın tamponunda en ufak cızık yoktu sımdı ıse tampon yamuk duruyor.
 
Araç kaç yaşında , pasta cila yaptırmıyorsanız zamanla boyanın rengi farklılaşır zaten , Boya kodları standart, aracınız için farklı bişe kullandıklarını sanmıyorum , ama çok büyük bi renk farkı varsa bişe diyemiycem.

dogukan arac 2010 model
 
Geri
Üst Alt