Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

a3 1.8T :)

ukku

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Eki 2010
Mesajlar
1,017
Yaş
35
Fotoğraflar profesyonel olmasa da hoşuma gitti, paylaşayım dedim :)

'99 A3 1.8T
+ 17" BBS CH
+ KW Coilover
+ Ankara app :D

2m84nig.jpg


b4ivjc.jpg







Bu da bonus, Hakan kardeşimin yeni arabası sokakta görünce durup baktığım arabayı almış, otoparkta görünce aklım çıktı, şahane bi sürpriz yaptılar :D

155 Q4
Bilindiği gibi 2.0T hem de 4x4 :)
Hem de mavi :)

2ufzkhg.jpg





Hepiciğine maşallah,

41574_13541680500_900_n.jpg
 
utku,senin araban zaten çok güzel de hakanınki de çok hoş duruyor.güle güle kullanır inşallah
 
MaşeALLAH Kazasız belasız nazarsız inşeALLAH
 
155 ler ben 17 li yaşlarımda iken güncel kasaydı,ve hayalimdeki arabaydı ilk gördüğüm havaya katlanır dikiz aynaları sürekli 4 ceker ve o zamanın güncel kasalarının cok önünde bir dizayna sahipti,ah anılarım canlandı şimdi:)
 
masallah kanka son pasta cıladan sonra ıyıce goze batmaya basladı a3:) 155 ın 96 model olup o temızlıkte olması koltukları,dıjıtal klıması kendınden basınc saatı olması flan zaten ayrı b guzellık barındırıyor ıcınde:)
 
a3 u guncel kasaya tercih ederim hele bu a3 10 numara gule gule kullan
Utku aracin arkasi one gore dahami alcak yiksa bagajmi dolu??
 
A3 1.8T demek, az daha bende bulaşıyordum bu araca tek kapı olması ve birazda yakıtı beni vazgeçirdi :)Serhat yokmu o varya o:D En son bi clio RS olayı vardıki beynimi kemirdi hatta sana kadar geldi konu Utku :DAraçlar canavar gibi ama A3te ayrıca güzel!

xx
 
Geri
Üst Alt