Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

açılmayan kapı

okuma35

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Ara 2014
Mesajlar
44
Yaş
42
arkadaslar merhaba benim cordobanın 2 problemi var. 1. si ön sağ kapı kilitli kaldı açılmıyor. bayağı uğraştım ama tık yok ne yapmalıyım ? birde klimayı cama üflettiğimde pervane çok tıkırtılı çalışıyor ona baktımalımıyım ?
 
pervane problemi benimde var. bakalım anlayan çıkacak mı? ;)
 
Biraderim simdi pervane olayi sadece on cama uflediginde yapiyorsa sanki pervanesel degil ufleme kanaliyla ilgili problem varmis o da pervane sesi yapiyormus gibi hissettiriyor olabilir.
Kilit kisminda eger ben acarim dersen teli kopmus olabilir.
Gecmis olsun
 
Klima fan sesi bende şundan kaynaklandı. Arabayı aldığımda fani açtığım zaman yüksek devirde tirilti yapıyordu. Serviste onbin bakımı yapılırken polen filtresi değişiminde fan kısmına hava hortumu sokup tazikli hava tuttular. Meğer bir yaprak sapı fan dönerken kanatlara çarpıyormus, ses kesildi şükür.
Kapı kilidi konusunda geçmiş olsun inşallah kısa yoldan atlatırsın. Benim sağ arka kapı kilidi bazen açma kapama yapmıyordu. Oto anahtarcisi söküp yağlayıp bakımını yaptı. Şimdi güzel çalışıyor. Eğer eskaza açılırsa bir daha kilitlemeden hemen ilgili birine götürsen iyi olur bence. Dediklerine göre kitli kaldığında kilidi açmak bayağı zahmetli oluyormuş.
 
pervane sesi büyük ihtimal dediğiniz gibi kanaldan veya fandan kaynaklı olabilir ayaklara verdiğimde ses kesiliyor. servisle konuştum motor değişimi olursa 400 tl yi bulur dediler. açması çok uzun suruyormuş ön kapıyı zahmetli iş dedi 100 tl en az işcilik artı masraf parası alıcaklarmış. sanayide kilitçilere baktırayım diyorum büyük ihtimal tel kopmuştur. merkezi kilit açılırken zorlama oldu kapıyı açmak için ondan sonra açılmadı zaten kapı :)
 
Geri
Üst Alt