Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

94 bin TL’ye Cascada!

kaanoksuz

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Mar 2012
Mesajlar
3,094
Yaş
37
94 bin TL’ye Cascada! - En Son Lüks Otomobiller Haberleri - HTEkonomi

Cascada, Opel’in yeni nesil 1.6 SIDI motorunu ilk kullanan model

HAKAN ÖZENEN-HABERTÜRK

Türkçe’de şelale anlamına gelen Cascada, krizle boğuştuğu halde, arka arkaya yenilikçi modelleri pazara sunan ve başarılı da olan Opel’in son numarası.


Galeri için tıklayınız...

2016 yılına kadar 23 yeni model ile 13 yeni motor ve şanzıman geliştirilecek olan şirketin üstü açık modeli Cascada, pazara oldukça iddialı giriyor. 4 metre 70 santimetrelik boyuyla BMW 3 serisinden büyük, Mercedes E sınıfı ile aynı boyda olan 4 kişinin rahatlıkla yolculuk yapabildiği Cascada bu rakiplerinden yüzde 30 daha ucuz. Avrupa pazarında sadece ‘boyu boyuna denk’ rakiplerinden değil, bir alt sınıftaki bazı üstü açık modellerden de yüzde 15 gibi oldukça iddialı bir oranda ucuza satılacak. Mayıs ayından itibaren Türkiye’ye de ithal edilecek.

Cascada’nın, Opel’in önceki üstü açık modelleri gibi Astra üzerine değil, bağımsız bir model olarak geliştirildiğini söyleyen Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, “4 kişinin çok rahat seyahat edeceği büyüklüğe ulaştı. Ses izolasyonu ise önceki modellere göre % 30 iyileştirildi” dedi.

94 BİN TL'DEN BAŞLIYOR!
4.7 metreye ulaşan boyu ile üst sınıfa sıçrayan Cascada, şirketin Polonya fabrikalarında üretiliyor. Çin ve ABD’de Buick markası altında da müşterilere ulaşması hedefleniyor. Kumaş tavan, araçla 50 km/saat hıza kadar yol alırken de 17 saniyede açılıyor ya da kapatılabiliyor.

Tavan kapalı iken 280 litre olan bagaj hacmi kumaş tavan açıldığında 380 litreye çıkıyor. Cascada, Opel’in yeni nesil 1.6 SIDI motorunu ilk kullanan model oluyor. 170 beygir gücündeki turbo motora sahip 6 ileri otomatik şanzımanlı Cosmo donanımlı Cascada 94 bin liradan, 2 litrelik dizel motorlu Cascada ise 117.5 bin TL’ye alınabilecek.
 
Güzel Alet.. de opel bunuda Satamazsa Kendisi başka bir markanın malı Olabilir.. :eek:key:
 
Opel de bence son kozlarını kullanıyor gibi geldi. Satış rakamlarını bilmiyorum şu an ama piyasada özellikle son yıllarda çıkardığı araçlara pek rağbet yok gibi. Selçuğun da dediği gibi bunda da dikiş tutturamazsa ya birinin malı olacak ya da başka bir marka ile sermaye birleşimine gidecektir diye düşünüyorum.
 
başka bir fotumda inceleme şansım oldu gayet başarılı bir araç
 
opelden sıtkım sıyrıldı..bu araç hoş ama eski almanı arıyor gözlerim...
 
Geri
Üst Alt