Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

82 MK1 Golfüm için 1.8 t komple motor - şanzıman wire harness arıyorum

Pschiptuning

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2011
Mesajlar
51
Yaş
48
Arkadaşlar çevresinde yada tanıdığında satılık 1.8 t komple motor - şanzıman kısaca aracın komple önü lazım.

1982 mk1 golfüme swaplıyacağım.

Saygılar
 
Hadi bakalim uarim hayat gecerde bizimde gozumuz senlenir bi ara sahibindende 7000tl y satilil vardi ama ilani bulamadim
 
gümrükten bakalım tasişten vardı bi araba galiba kaportayıda verirsin hurdaya
 
yanlış hatırlıyorda olabilirim ama siyah cupra r sahibi tuğrul da vardı diye biliyorum.
 
sormak lazım. Gümrükçüme sordum . Kendi ruhsat sahibi olduğunuz araç için yurt dışından da getirebilormuşsunuz. İyice bi araştırıcam . 8 aydır beklioz motor wallahi.
 
Peki bu golf e kanunlara gore belli bi orandaki hacimi gecmek yasakmi ?? Yoksa serbestmi?? Disardan bi vr6 bulsan nasil olur barbaros ab??
 
çok acil değilse biraz mesai yapalım tasiş ihalelerini takip et barboros gidip alırız icap ederse ben baktım bi araba vardı a4 18 t linki bulamadım :mad:
 
Abi bize a4 ve pasat olmuo - Dik motor büyük şanzıman onlar .. Bize düz motor lazım. A3 - leon 1.8 t - golf gti - s3 - tt felan lazım :eek:
 
Geri
Üst Alt