Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

8 mbit hıza sahip olanlar download hızınız kaç ?

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar sizlerden bir konuda acil bir ricam var. Şuanda bilindiği gibi yurt dışındayım indirme hızı burada bölgeden bölgeye 250 kb/sn ve 550 kb/sn şeklinde değişiyor. Bende diyorum ki TR'de bu hız bende 700-750 kb/sn şeklinde ama malesef inanmıyorlar ve ciddi ciddi tartışıyoruz.

Sizlerden ricam örnek olarak firefox'u vereceğim adresten download edip indirme hızınızın ekran görüntüsünü buraya koymanız. Fakat indirme %50 seviyelerine ulaştığında ekran görüntüsünü alınız.

BURADAN firefoxu indirebilirsiniz. ( Firefoxu Chip.de den indiriyor avrupa serveri )

BURADAN da internet hızınızı download ve upload olarak test edebilirmisiniz. Orada video gibi ekran var begin test yazıyor ona tıklayıp test yaparmısınız iki kez test ediyor upload ve download olarak o bittiğinde onunda ekran görüntüsünü alırmısınız. Ama sizlerden ricam hiçbir download, upload yada internet sayfası açık olmadan test edin yanlızca test sayfası açık olsun.

Örnek olarak ben ilk başta Avusturya'daki indirme hızını yazıyorum, ona göre sizde yazabilirmisiniz. Zira bu tartışma benim canımı sıkıyor, TR gözlerinde çok küçültüyorlar sanırım birilerini g.t etme vakti geldide :D

-----------------------------------------------------------------------

iNDİRME HIZI


indirme.jpg



ADSL TEST HIZI


speedadsl.jpg


---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

Sizlerden ricam sadece 8 mbit hıza sahip olanlar yazsınlar... Birde hangi sistemi kullanıyorsunuz ? ben bunu vistada denedim.
 
6852 çıktı bende DL hızı..
 
8 mbit kullanicisiyim. Download hizi 800-900 kb/sn civari
 
arkadaşlar bunlar inanmayacak sizlerden rica etsem şu ekran görüntülerini koyma şansınız varmı :)
 
kim inanmayacak abi. ??

:)
 
Su an evde degilim patron aksama resim eklerim
 
tamam Sercan :)

benim bi çok bimiş bilgisayar mühendisi kuzenim varda o, birde arkadaşı... 2 gündür gına geldi kabullenmiyor herifler... :)
 
test sitesi açılmıyo şimdi de. :D :D
 
Buyur abi. Flasget ten görüntü aldım inşallah yeterli olur :)

859.11K :D


donwloadc.jpg
 
serbay abi suan aldığım bu ancak microsoft gibi sağlam sitelerden indirirsen bişi 800 ü rahat geçiyor :)
adslhz.jpg
 
Geri
Üst Alt