Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

7. seat' ıda dün itibariyle almış bulunuyoruz...

sinceler

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Şub 2011
Mesajlar
1,048
Yaş
41
Arkadaşlar merhaba...Öncelikle başlığı açıklayayım.
İlk seatım 2003 ibiza signoydu.Eylül de belki hatırlarsınız, signomu satıp yine ibiza stylance almıştım.
İbiza Signoyuda kullanırken çocukluk arkadaşım Mehmet'ide ikna etmiştim, onada ibiza TDİ stylance almıştık.scw aktif üyesiydi.Daha sonra km artınca satmıştı.Ama süspansiyon harici arabadan çok memnun kalmıştı.
Kasım ayındada sevdiğim bir arkadaşımıda yine ikna ettim.Onada sıfır ibiza reference aldık.Oda çok memnun.
Aralık ayındada kardeşimi polo almaktan vazgeçirdim ve önce kardeşime 1 hafta sonrada yakın arkadaşına mk3 ibiza signo aldık.onlarda çok memnun.Mahcup olmadık çok şükür.
Son olarakda daha öncede bahsetmiştim zaten okuldan bir öğretmen arkadaşımada ibiza ya da cordoba düşünüyoruz diye.Kafasında soru işeretleri vardı.Citroen C4 düşünüyordu aslında.Benim arabayı aldı bir iki tur attı.özelliklerini anlattım.Çok hoşuna gitti.Dün itibariylede onada 2006 model cordoba 1.4 stylance aldık.Benim çabamla seatı kazanan 5. kişi oldu.Aldığımız seatta 7 oldu tabi...
Resimleri en kısa zamanda paylaşacağım...:seat
 
Geri
Üst Alt