Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

6j ibiza arka hoparlor tesisatı varmı

huzeyir

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ara 2010
Mesajlar
382
Yaş
32
arkadaşlar 6j ibiza nın sesi çok iyi ama arka kapılarda hoparlör olsa dahada iyi ses çıkartıcağını düşünüyorum
araç elegence kapı lara kadar tesisat çekilimidir. Çekili değilse bence çekilmesi inkansız çünkü kapı ile araç arasındaki bağlantı scart gibi soketle yapılmış kablo geçişi sağlanamaz diye düşünüyorum.
arka kapılara orj hoparlorleri kullanıcam

bidee elimde alpine sbe-12br bas ve sierra t90 anfi var bu anfi bu bası çalıştırırmı
bildiğim kadarıyla orj teyp in arkasında rca kablo bağlantısı yok bunun için nasıl bi montaj uyguluyolar
tavsiye edebileceğiniz seat ı tanıyan bi montaj ustası varmı{çok pahalıda olmasın :)}
 
bu kasayı bilmiyorum da bende tek kapısı var.. arkada kolon var ama beş para etmez.. bende değiştiricem inş.. senin araçtan var benim tesisatçıda.. sorar dönerim ;)
 
sub amdi için çıkış yoksa dönüştürücü takıyorlar hatta normal amfi için de eğer pre out ları yoksa dönüştürücü takıyorlar osnrasında amfiye bağlanıyor..
parça fiyatı 25-50 türk lirası ibi bişey
 
Arkaya hoparlor alan arkadaş varsa kaç cm olduğunu ve hangi markayı tavsiye ettiğini söyleyebilir mi?Ben de İbiza'm için düşünüyorum da
 
benim aracta da arka kapilarda hoparlor yok arkadaslar, bu durum cok can sikici kucak dolusu para verip aliyoruz araci hoparlorden bile kisiyolar olacak is degil bu tarz ufak seyler ekstra ozellik olmaktan cikip standartlastirilmali bence sonucta arac degerinin yaninda 2 hoparlorun degeri devede kulak gibi kalir, insallah arka kapilarin tesisati bari cekilidir ki hic sanmiyorum :(
 
maalesef kabloda çekili değilmiş hoparlöründen vazgeçtim de teypte tos fiş çıkışıda yoktur kesin anfi bağlamak için :(
 
Geri
Üst Alt