Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

50-60 bin aralığında Dizel araç önerileriniz..!

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Sürekli kullanım için ofisimde leon dizel araclarım var satılığa çıkardım, dizel araç almak istiyorum 60 bin tl ye kadar,düşündüğüm araçlar yeni golf,focus yada alfa romeo..Golfu yakından tanıyorum diğerlerini pek bilmem önerebileceğiniz araçlar için önerilerinizi almak istiyorum..Teşekkürler şimdiden..
 
1 tane passat bluemotion alda gerisinede autoshowda bakarız :)
 
Focus dizelin kullanıcısı çok az yaktığını söylüyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum...
 
Büyüklük küçüklük önemli değilse o fiyata 2 tane Polo 1.2 Tdi BM alınır veya az daha çıkılıp 1.16 alınabilir :) İkiside 4 litrenin altında yakan araçlar..
 
1-2 litre fazla yada az yakması önemli değil,konfor ve sağlamlık ön planda..
 
passat olmaz diyosan abi :)focus da güzel bi secenek bu butceye abi yakıt ve konfor olarakda fena degill
 
Gökhan abi seçeneklerden bencede focus..son donem gerek ecoboost teknolojili motorları gerekse donanım zenginliği ile adidan bahsettirmekte..yakıt olarak da kendisini Her zaman potaya sokmuş bir aractir..

Yeni kasalardan önceki kasalarda markanın kendi üretimi olan psa denilen 1.6 litre 110 hp dizel motoru kullanılıyordu ve yine aynı motoru citroen c5, volvo s40,Peugeot 407 modellerindede kullanılmaktadır..ben 407 sahibi olarak 60 litre depo ile 1250km sehir dışı 950-1000 km arası sehir ici yakıt tüketimi ile kullanıyorum aracı suan 225000 kmde motor olarak sadece yağını suyunu koyup bindim.bir marazasi olmadı..konfor olarak yeni kasalar icin yol tutuş ses izolesi ve geliştirilmiş motor ile övgü ile bahsediliyordu..bildiklerim bunlar golf icin bilgi sahibiyim dedin.alfa binmedim pek bilemiyorum abi..
Alacağın arac ne olursa olsun kazasiz belasiz ağız taşıtlar binmek nasip olsun inşallah..
 
Geri
Üst Alt