Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

4800 TL hasarlı Leon Alınır mı ?

Arkadaşlar 26000 dedi aracı çok övdü 25800 e anlaştık. Küçük bir şehirde olduğumuz için tanıyoruz sahibini. Şahsi garanti veriyor. Sizin yorumlarınıza göre karar vereceğim. Gerçi pazarlık ettik fakat fiyatında indirim istesem diyorum. kapora bile almadı tanıdık olduğu için...
 
eğer tanıdıktan alıyorsan al bence. 2-3 değişeni olan komple boyalı leonlara bile 25-26 istiyorlar.
 
Bencede tek parçasında boya varsa Tramer kaydında çıkan 4800 tl önemli değil fiyatı konusunda 25500 etse nolur yani 150 lira indirim mi olurmuş .Bizim burada araba neredeyse komple boyalı body kit vs. hepsi var 2006 tüplü arabaya 25 istiyodu.Km side normal ama 5-6 ay sonra satarım diyorsan alma derim Leon 5-6 ay binilecek bir otomobil değil.
 
Merhaba.

Bence satana kazayı sorun.
O tutar sigortanın belirttiği tutardır. Kazada suç leonda ise, iki aracın tamir masrafları olabilir.
Leona göre tutarda normal.
 
fiyat tamam da başka açıdan yaklaşayım
alacağınız araca 8v turbosuz tüplü
ve siz bizim siteye üye oldunuz alırsanız 6 ay kalmaz satar tsi yada başkasını almak istersiniz sohbetlerden sonra...
6 ay sonra zararsız ve kolayca satabileceğinize inanıyorsanız...leona ilk adımınız olur. :) :) :)
 
şimdi kapıda değişme olma sebebi haikaten o ezilmemi? ezildiyse cam kırıldıysa cam açma kaldırma krikoları kırıldıysa bu fiyatların çıkması normal birde hatalıysa karşının masrafınıda ödediğinde ortaya çıkacak olan rakamlar bahsettiğiniz gibi. o yüzeden kapısı değişmiş olabilir ama bunlar doğan şahin gibi yerli ince sac takılmıyor sonuçta orjinal takılıyor. bunları sorun edecek olan insanlar zaten kazalı araç almamalı. ben şahsen değişeni varmı var ise lütfen bana serv,iste yapıldığına dair kaydını gösterin diyorum eğer gösterirse sorun değil göstermezse kusura bakmayın deyip geçiyorum. eğer serviste değişmişse sıkıntı olmaz ama tamirhanede yapılmışsa birde takan adam kasapsa ayarları tutturamaması muhtemeldir. bunlara dikkat ederseniz sorun değil.
 
2006 model 1.6 için çok para 26milyar..giderim tsi alırım o paralara ben ;)
 
2006 1.6 için bu fiyat çookta uygun değil ama pahalı da değil iyi bir boya kaportacıya da gösterin bence aracı...
 
Geri
Üst Alt