Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

4500 tl hasar kaydi fiyati ne kadar etkiler

karasel1

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2012
Mesajlar
87
Yaş
46
[video][/video]
prvcy.jpg
[/URL][/IMG]arkadaşlar mrh 2012 fr aracım sıfır aldım 3.günü bir araca arkadan vurmam neticesinde 2 ön far ve ön ızgara serviste kaskodan değişti 4500 tl hasar kaydı var km 2500 de satacak olsam ne kadar yağpar veya fiyatı çok etkilermi görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
 
Kaza takıntısı olan bir adama denk gelirsen aracı almak istemez ve senin piyasa fiyatından aşağıya çekmeni ister ve ne kadar inersen biraz daha in der.

Eğer aracın motorunda ve iç mekanikte hasar yok ise ön far ve ızgaranın değişmiş olması çok bir şey etkilemez.
 
yok motorda bişey yok zaten çok büyük bir kaza değildi sağ ön far sadece içindeki tırnak kırık olduğu için değişti 2 farın fiyatı sadece 2500 tl
 
fotoları varsa beğenen adam gelir baktırır alır. çok düşmez bence fiyat.
 
Peki kaput a bişey olmadî mı? İşin içine kaput girerse, şansınız biraz daha zorlaşır. Ama far ve ızgaralar önemli değil bana kalırsa.
 
Hasarı bilen ve gören için hiç etkilemez. Ama bilmeyen adam indirimi istedikçe ister. O yüzden karsindakinin parası ne kadar değerli ise sizin de aracınız o kadar değerli. Sonuçta alt tarafı far ve ızgara sifiri ile değişmiş. Bence aracınız hala sıfır bana göre.
 
Hasar dediğin gibi ise 40 dan aşağı verme kesinlikle..
 
En fazla 1000 tl fiyat kırarsın fazlası zarar olur...
 
Geri
Üst Alt