Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

45.000km Periyodik Bakımla İlgili

leoon

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Tem 2011
Mesajlar
8
Yaş
46
Arkadaşlar 2009 Altea XL aracım 42.000km araç 1 yılı doldurduğu için 45.000 Periyodik bakımı yapılacak ( Hava Filtresi, Motoryağı, Polen Filtresi,Yağ Filtresi ) Yetkili servis 325.-TL Özel servis 210.-TL fiyat verdi ne tavsiye edersiniz bir yanım özel servise götür diyor rakam daha hesaplı. Sizin görüş ve önerileriniz nedir. Ayrıca şuda var arkadaşlar ben çok km yapan biri değilim önümüzdeki sene sonu aracın km maksimum 48.000km bulsa şaşarım yıl doldu diye 60.000 bakımımı yaptıracam bu mantığa kafam basmıyor. Siz ne diyorsunuz.
 
kullanılan yağ filitresi özel srv.ile yetkili srv arasında fark olabilir kalite açısından ve aracınız garanti dışı kalır veya kullanılan malzeme yetkili srv.garanti kapsamında olur.özel srv.dükkan garantisi..tercih sizin
 
Cezmi abi teşekkür ederim bilgi ve tecrübelerini paylaştığın için Bu vesile ile Bayramını şimdiden en içten dileklerimle kutlar Hayırlı Bayramlar dilerim.
 
garanti ne zaman bitiyor?ben parçaların hepsini servisten alıp özel serviste bakı yaptırmıştım.yağda mobil esp 5/30 koymuştuk.
 
Geri
Üst Alt