Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

4 lü Egzos ucu yardım

allrock27

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ocak 2012
Mesajlar
47
Yaş
42
Arkadaşlar bugün bir leonda gördüm. Arkada 2 si sağda 2 si solda olmaz üzere 4 tane egzos ucu wardı. Çok hoşuma gitti. Yalnız bunlar sadece görüntü anlamında yapılmış sadece egzos ucumudur ? yoksa komple boru tesisatımıdır ? Bunu yaptırmak istersek nasıl bir yol izlemeliyiz? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..
 
aracında LPG varsa eğer 2. egzos ucunu unut... eğer LPG yoksa ek bir boru sayesinde 2. ucu çıkartabilirsin... bu borularada çift çıkış uç taktırırsan olur sana 4 çıkışlı :)
 
LPG nin geldiği kısımlara gelecek anladığım kadarı ile oda ısınacağından dolayı risk taşımaktadır :)
 
LPG tank dolum vanası bizim araçlarda sağ tarafa konulduğu için egzos borusunun ordan geçmesi güvenlik açısından tehlikeli... o yüzden 2. uç olmuyor.. :( bende çok istemiştim sağ sol çıkış olsun diye ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı.. yaptıramadım...
 
O zaman soldaki uçları 2 ye çıkarıp sağ tarafada sadece egzos ucu taktırsak 2 li. Bu şekilde bi çözümü olabilirmi. Yani soldaki uçların hiçbi bağlantısı olmayacak sadece egzos ucu olacak ??
 
Ona çok iyi bir usta bulman lazım ki ona bir formül düşünsün ama Antep te böyle bir usta bulmak çok zor Memet hocam :)
 
lpg nın rıskını almaya gerek yok
 
Geri
Üst Alt