Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3'lü devir saati bağlantisi

braga26

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
3 Kas 2012
Mesajlar
256
Yaş
34
3lu-devir-saati__24177809_0.jpgarkadaşlar 3'lü devir saati aldım bağlantısı hakkında bilgi vericekler varmı ve artı ve eksi yönleri nelerdir ?
 

Ekli dosyalar

  • 3lu-devir-saati__24177809_0.jpg
    3lu-devir-saati__24177809_0.jpg
    46.7 KB · Görüntüleme: 39
Fotoğrafını Paylaşabilirmisin..
 
ne işe yaradığınıda bilmiyorum vede hiç sevmediğim bir uygulama siz seviyorsanız bir şey diyemem ama benim gözüme hiç hoş gelmiyor
 
Ben beğendim:eek:key: ama leonda bunu uygulayacak ön cam çıtası çok geniş ve eğik yani montaj sonrası çok da istediğiniz gibi durmayabilir..

ön göğüs sökülüp devir, Yağ ve Su göstergesinden paralel çekiliyor bildiğim kadarıyla sağlam bi elektirikçi bulman lazım:eek:key:

Genelde Devir bandı yada hız göstergesi yeterli olmayan araçlar (örn:EVO11) için kullanılır ama sen sadece görsel amaçlı taktıracaksın anladığım kadarıyla:eek:key:
 
aynen goruntu amaclı taktıracaktım taki arabam perişan olana kadar maalesef aslanımı kaybettım :(:kizgin:
 
babam kaza yaptı işin kötüsü kasko yaptırmamıstı şükür canında bişey yok toplamaya karar vermiştim vazgectım baska leon alıcam:(
 
büyük geçmiş olsun babanızda bir şey olmamamsı sevindirici,,,
 
Büyük geçmiş olsun tekrar cana gelmemiş allaha şükür..
 
geç farkettim allah razı olsun sizden
 
Geri
Üst Alt