Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3d cree led kapi alti lazer logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alikemal4242

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2012
Mesajlar
413
Yaş
31
Elimde 1 adet SEAT için 3D cree led kapı lazer logo var .
Arkadaşım Almanya'dan aldı ama arabayı satınca taktırmak nasip olmadı benden rica etti satmam için düşünen arkadaşlara aynı gün kargo yapabilirim.
Fiyatı gayet makul piyasadaki ucuz ürünlerden kat kat daha kaliteli 7 W ve cree Led lense sahip.
İnternetten cree led ve power led arasındaki farka bakabilirsiniz bariz bir görüntü ve kalite farkı var.
İhtiyacı olan biri alsın diye fiyatı uygun tuttuk.
Fiyatı 55 TL



 
Tuning işiyle uğraşan yerler ve oto elektrikçileri çok rahat bir şekilde yapıyor.Aslında montajı park sensörüyle neredeyse aynı delinecek plastik yerler delinip logolar takıldıktan sonra kablolar bağlanıyor.Park sensörünün montajı bile daha uzun sürüyor.
 
hayırlı satışlar sanıldıgı gibi kolay degil leonun kapısını herkez sökemiyor bendede var hala taktıramadım
 
Teşekkürler Kemal abi.Tabi montajı bu işten anlayan daha doğrusu Seattan anlayan ustalar tarafından yapılması daha doğru olacaktır.Hatırladığım kadarıyla İstanbul'da Dursun usta vardı bu montaj ve Seat araçlar konusunda uzman ondan yardım alınabilir.Arkadaş aracı satmadan önce araştırdığında işlem oldukça kolaydı tabi ustasına göre değişiyor bu.Aslında montajın o kadar zor olduğunu söyleyemicem çünkü kapı söküldükten sonra kapı ışığına bağladıktan sonra işlem tamamlanıyor.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Hope
Hocam ürün duruyormu? Eğer duruyorsa kargo size ait 50TL olur mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt