Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

39 lıraya Park Sensoru !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kurtbil

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
7,702
Yaş
37
Bım de alakasız seylerın satıldgı cok oluyor dıkkatımı cekım yazım dedım belkı faydalanmak ısteyenler olabılır.40 lıraya ekranlı park sensoru,ayrıca paketını de acıp baktım oyle ıcler acısı b alet degıl guzel duryo.Arkadasım hepsıburda.com dan 30 lıraya ekransız almıstı uzun zamandır da kullanıyor sorun yok.Bence alınıp kullanılabılır.
1buyuk34472024parksenso.jpg

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/park-sensoru.html
 
yıgenımı gonderdım aldırdım !! 30 lıraya da takıyorlar ek bılgı : ıcınden sensorlerı takmak ıcın matkap ucu cıkıyor tam delık delmesı cın
 
takıldı su anda bı kardesım goturdu taktırdı asagıda ve enteresan bı sey dır kı sensorlerı resmen ford boyasıyla boyamıslar sıyah sımlı :)
 
bugün gittimde bulamadım heralde her mağazaya gelmemiş

ama çocuk koltugu vardı 99TL sanırım
 
Arkadaşlar ürünün sensör algılama aralıgı ilanda 30cm diyor.Çogumuz 30cm'e kadar zaten park sensörü olmadanda park yapabiliyor.5cm'e kadar gösteren sensörler var.Onlardan almak daha iyi derim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt