Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

34 VN 4920 satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnasif

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
5,482
Yaş
50
Araç modeli 2006, 1600cc stylance pakettir. Sanırım 3 yıl kadar üzerime araba almayacam. 3 yılımı kuvvetle ihtimal uzun dönem kiraladığım dizel araçlarla geçirmeyi planlıyorum. Aracı satlığa ilk burdan veriyorum, yarın sahibindene de koyarız. Fiyat olarak diğer sitelerde 27.500TL yazacam ama buradan bir talipli çıkarsa 26.000'e bırakırım. Bir çoğunuz biliyor ama araçtaki ekstraları aşağıda tekrar hatırlatmak isterim. 116bin km'de olan araç tamamen faturalı servis bakımlıdır.

Dış yüzey ekstralar full aerodinamik body kit, RS4 17" jant 225*45*17" Lassa impetussport lastik, seatsport egsoz ucu, bagaj havuzu, bixenonfar, philips 6K xenon, xenon sisler, balpeteği mat siyah logo, filmli camlar.

Kabin ekstralar seatsport beyaz zemin göstergeler, gösterge kaplaması, A4 vites topuzu, seatsport kapı kaplama, seatsport ayak dayama ve pedal takımı, seatsport velur paspaslar, ön ve arkalarda paspas aydınlatması, kol dayama.

Motorda ekstralar eko66, nanocharger, 4*1 headers, K&N kutu içi filtre. Yakıt olarak bu düzeltmelerle şehir içinde dolu depo ile menzili 550km altında hiç görmedim, uzun yolda normalde 830km menzili gördüm. Ekonomik olarak dolu depo uzun yol performasını açıkçası test edemedim ama eminim 900km menzili ekonomi odaklı kullanırsan çok rahat görürsünüz.

Hayırlısı olsun.
 
hayırlısı olsun Faruk abim.. :)
 
Yengenin haberi var mi faruk abi :D
 
var Özgür kriz çıkmaz emin ol:) yarın satlık ilanını da sahibindende abinden koymasını isteyecem :) taşere edelim işi :D
 
Hayirli olsun o zaman faruk abim :)
 
Abi model yılı ve motorunu yazmayı unutmuşsun bilmeyenler için :) Hayırlı satışlar dilerim abi herşey gönlünce olsun.
 
Hayırlı satışlar faruk abi, umarım kısa sürede satabilirsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt