Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3000 km.deki aracımın boyası küflenmeye başladı

rdgnmr

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ara 2010
Mesajlar
11
Yaş
46
merhaba arkadaşlar. 6 ay önce sıfır aldığım aracımın boyasında toplu iğne ucu büyüklüğünde küflenmeler meydana gelmeye başladı ve her geçen gün daha da artarak ilerliyor. boya korumada yaptırmıştım ama neden böyle birşey oldu anlayamadım daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı aramızda veya neden olduğu konusunda bilgi sahibi olan? çok moral bozucu birşey. yetkili servisi aradım boya koruma yaptırmışsınız garanti süresi boyunca dışarıdan müdahale etmemeniz gerekiyordu diye sinir bozucu bir cevap aldım. boya koruma ile ne alakası var anlamadım.
 
servıse boya koruma yaptırdıgınızı mı soyledınız b de goz gore gore ? yapılan ıslemde de hata olabılır fabrıkasyon b durumda olabılır ama boya konusunda garantı dısı bırakıcak b hata bulunmusunuz.
 
servis zaten bahane arıyodu sayenizde bulmuş keşke söylemeseydiniz....
 
keşke söylemeseydiniz kötü olmuş
 
servisler malesef boyle turbo bozulsa film cam takmişsiniz ondan diyebilcek kadar yuzsuzler.Ben dogusotoyu mahkemeye vericektim bu yuzden.Bana da kendileri boya koruma hediye ettiler.Şimdi bende de aynı sorun olsa boya koruma yapmıssınız ondan derlerse hiç şaşırmam :)
 
Boyada küf olmaz, küf toplu iğne başı gibi olmaz. Yakın çekim fotoğraf yükleyin, tavan, yan kapılar, far, stop, ayna bakaliti de olsun, fikir yürütelim. Servisin saçma beyanına da sonra geliriz.
 
Boyada küf olmaz, küf toplu iğne başı gibi olmaz. Yakın çekim fotoğraf yükleyin, tavan, yan kapılar, far, stop, ayna bakaliti de olsun, fikir yürütelim. Servisin saçma beyanına da sonra geliriz.

yağmurlar kesilirse hemen fotoğraf çekip yükleyeyim
 
Ben zannetmiyorum kişisel bir sıkıntı olduğunu muhtemelen fabrikasyon
 
Geri
Üst Alt