Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

30 Mart Bolu Organizasyonumuzdaki dikkat edilecek ayrıntılar..

SeatClubWorld

Administrator
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
1,023
Yaş
14
Arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu sabırsızlıkla beklediğimiz Bolu Organizasyonunda her ne kadar hepiniz bilsenizde yine hatırlatma gereği duyduğumuz bazı ayrıntılara hep beraber dikkat edelim;

-Hepimiz ailelerimiz ile geleceğinden dolayı hız limitlerine kesinlikle dikkat edelim.

-Yaklaşık 40 araç ile konvoy halinde gidileceğinden dikkat çekici olacağız o yüzden yol boyunca Apaçi ve Komançi kabilesine mensup kişilere itibar göstermeyelim,konvoyun gidişatını tehlikeye atmayalım..

-Toplanma saatlerimiz olan Avrupa yakasından gelecekler için saat 06 45 de ikinci köprü çıkışındaki cepte Lejyoner (Gökhan) sizi bekliyor olacak,ordaki arkadaşları bekletmeyelim..Anadolu yakasındaki arkadaşlar direk saat 07 00 da Kurtköy Mehmetçik vakfı Opet istasyonunda toplanacaktır,teker döndürme saatimiz 07 30 dur..

-Mehmetçik vakfında toplanma anında sayım alınacağından mümkün olduğunca araçlarımızın başında duralımki geride arkadaş unutmayalım..

-Konvoyun başında @ghost rider emre kardeşimizin kullandığı Seatclubworld ün resmi aracı olacaktır bu aracı acil durum haricinde geçmiyoruz arkadaşlar..

-Konvoy esnasında belirlenecek iki araçtan video ve fotoğraf çekimi yapılacaktır,bu araçlar konvoyun sağında ve solunda gezgin olacaktır,bu araçlar konvoy sırasında olmayacaktır,dikkat edelim..

-Konvoy esnasında ve otel odalarına yerleştirme esnasında aşağıdaki yetkili yönetici arkadaşlarımızın sevk ve idarelerine mümkün olduğunca uyalım ki,organizasyonda karışıklık olmasın..

-SeatClubWorld.com olarak her zaman kaliteli organizasyonlara imza attık ve devam ediyoruz.."Bir otomobil forumundan daha fazlası" sloganı ile bizi bir araya getiren bu forumda daha nice organizasyonlara hep beraber imza atmak dileği ile..


Organizasyon yöneticileri;Avrupa Yakası : Lejyoner Gökhan 532 627 97 14
Avrupa Yakası : ghost rider Emre 530 924 88 10
Anadolu yakası:kfy Cezmi Büker 0532 221 88 57
Anadolu Yakası: Absolut Barış 555 978 28 23

Bolu : denizgöktaş Deniz 532 648 60 72
 
Bravo...güzel bir hatırlatma şimdiden kurallarımıza uyacakları için aile ferdlerimiE sonsuz teşekkürler
 
böyle mükemmel organizasyonlara katılamamak maalesef çok üzüntü verici...:(ama yazın istanbula gelişimi organizasyonlara göre ayarlayacağım...Hepinize iyi eğlenceler...
 
hadi bakalım katılımcı arkadaşlara kurallar dahilinde hayırlı yolculuklar dilerim
 
Geri
Üst Alt