Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3 Mart Cumartesi sabahı Basın Ekspres yolunda SCW stickerli sürücülerin terörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kamikaze

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Kas 2010
Mesajlar
1,910
Yaş
54
3 Mart sabah 09:00 - 09:30 aralığında, Halkalı tarafı, Basın ekspres yolunda, bir arkadaşıma ait Focusun içinde, babası işe gitmekte, yaşlı bir sürücü nasıl giderse, 80-90km/h hız ile dümdüz yolda.
4-5 adet SCW stickerli (muhtemelen) Leon sürüsü, bu focusu arasına alıyor, sanırım biraz oynaşmak istiyorlar, oynaşma istekli sürücülerin büyük şansına, sürücü koltuğunda arkadaşım yok, babası var. Malum yaşı itibarı ile biraz tansiyonu yükseliyor, yakın olan bir arkadaşına başvurarak, hastaneye varabiliyor, sakinleştirici ile kendine geliyor. O an plakalara bakamıyor tabii.

1. Bir forum sitesi stickerini cama yapıştırmak, beraberinde sorumluluk da getirir
2. Herşeye rağmen, kanlanmış canlamış şekilde sürüş yaparken , yollarda oynaştığınız aracın içinden kimin çıkacağını bilemesiniz, 30 dak önce/sonra her türlü görevli/görevsiz memur da olabilir, söz konusu vasıta içinde.
3. Sticker herkesin eline geçebilir, bunu bilemem, bu satırları okurlar mı onu da bilemem, pek de umrumda değil.........
4. Özürü bu satırı yazandan değil, sağlığını tehdit altına attığınızdan yapabilme cesareti var mıdır onu da bilemem.
 
Çağlar abi SCW stickerı olduğu kesin mi ?
 
İşte her zaman eleştirdiğim konulardan biri,Allahtan sağlık açısından bir sıkıntı olmamış..Kİmdir bu SCW stickerli arkadaşlar..?
 
hani abi şöyle bişey denir ya "4-5 araç sıkıştırdı arka camında seninki gibi sticker vardı" vs ..sonuçta yaşlı adammış..anlatabildim mi ? benzetme bâbında
 
şaşırdım kaldım birde çete halinde taciz olmuş çok ilginç kimler olabilirki bizim bu tarafta o grup :confused:
 
ben hala scw olmadığını düşünüyorum..ama eğer öyle ise umarım bu konuya bakarlar !
 
Stickeri açalım, olay anında, tesadüfen arkadan gelen , forumlardan anlayan başka genç bir arkadaş var, cepten benim arkadaşımı arıyor, napıyor bunlar diyor, arkadaşım işyerinde, arabadaki babam diyor, arkadan gelen görümüş camdaki stickerleri ki forumu da şifahen tanıyor, üye değil, *** yi de biliyor, cadde tunuing vs. yani internet gezgini genç birisi.
 
anladım abi..kim acaba bunlar diye düşünüyorum ama aklıma gelen yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt