Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3.5 yay takmayı düşünüyorum.nerden bula bilirim???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhanapo gündüz

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Mar 2011
Mesajlar
25
Yaş
44
arkadaşlar bugun aracıma 225/45/17 jant lastik taktım ama araba leylek gibi durdu herkesin tabiriyle bende alçaltmayı dusunuyorum ama yay konusunda kararsızım,acaba 3.5 mi?taksam yokssa 5 mi ve uygun fiyata nerden ala bilirim.şimdiden teşekürlerr..
 
Abi serviste var ama fiyat pahalı dersen araştırman gerek. Bir de 17 jant 3.5 yay ben de düşünüyorum. Taktırdıktan sonra bana ne durumda olduğunu söyler misin? Ben aracın orjinal yüksekliğini bozmak istemiyorum. Yani alçalsın istemiyorum ama yükselmesin de :) Kolay gelsin.
 
onumuzdekı haftaıcın bır arkadasımın yanına gıdecem eger ıstersenız sızın ıcın fıyat alabılırım
 
aynen bende 3.5 tavsiye ediyorum hem konfordan da fazla ödün vermemiş olursunuz
 
5 lık 1.6 yada tsı yayı takarsanız cok fazla duser araba motor agırlıgından dolayı,3,5 takarsanız b nevze daha ıyı olur cunku motor agırlıgından zaten onu 4cm kadar dusucek normal yaylarla ama arkası daha az dusucek.Benım tavsıyem kendı arabanız ıcın olan yayın parca numarası ıle getırttırmenızdır
 
ben 5 lik taktım begenmedim 3.5 taktım iyiki takmışım..
 
Peki benim 1.4 tsi için 17 janta 3.5 taksam yüksekliği aynı kalır mı stockla? Bizim evin önündeki otopark bildiğiniz kaldırım. Şuanki haliyle bile neredeyse sürtecek önünü o yüzden 1cm bile düşürmek istemiyorum.
 
tavsiyeleriniz için teşekür ederim..3.5 cm düşürecem yay H.R markası buldum.350 diyor ama sanırım 300 e verecek.ayrıca 3.5 düşmesi iyi olacak diye düşünüyorum ama arkalar neden istediğim gibi inmeyecek onu çozemedim başka altarnatifte düşünemiyorum..
 
-3.5 lerde önlere göre arkalar daha az düşüyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt