Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

250 km Hızla Giden Otobüs

Ali

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ocak 2011
Mesajlar
1,659
Yaş
38
Eski Hollandalı astronot Wubbo Ockels tarafından geliştirilen adetasporbir otomobili andıran bu süper otobüs, 400 HP gücündeki tamamen elektrik motoru ve düşük aerodinamik tasarımı ile Hollanda'nın Valkenburg havaalanındaki test sürüşünde 250 kilometrelik hıza ulaşmaya çalışıyor.

Toplam 23 yolcu taşıyan, 15 metre boyundaki 'Süperotobüs' sağda ve solda 4'er adet olmak üzere toplam 8 tane kapıya sahip. Yukarı doğru kanat şeklinde açılan kapıları ve tasarımı sayesinde adeta spor arabayı andırıyor.

'Süperotobüs' bünyesindeki yol durumunu kontrol eden erken uyarısı sistemine sahip olan sistem ile yolcularına son derece güvenli bir seyahat sunmayı vaad ediyor.

 
evet yolda artislik yaparken Metro yada Adıyaman Seyahat yazan böyle bir otobüs selektör yapıp yol istese tuhaf olur sanırım :)
 
Türkiye'de gidenini yapsınlar. Ben de giderim Alman otobanında o hızda :D
 
Gün geçmiyor ki, bir astronot daha balatayı sıyırmasın :D
 
ee bagajımı nereye koyacam benim çok eşyam olur puhaha
 
Geri
Üst Alt