Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

225*45*17 Lastik önerileriniz..

babaerkan

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Mar 2010
Mesajlar
1,429
Arkadaslar bugün uzun arastirmalarim sonucu belkide Türkiye'deki tek orjinal BBS Ch 17" janti aldım:D
Şimdi lastik arayisindayim.aslında michelin konusunda çok tutucuyum(pilotsport3) ama bu ebattaki lastiğin min.fiyatı 250-275 arasında:(aynı paraya brigstone s001 galiba yeni çıkmış sayılır lastikcide bunu çok methediyor..ama brigstone lara karsı sert olmasından ötürü onyargiliyim..
Bunların dısında sizin kullanipta onerebileceginiz lastik marka ve tiplerini öğrenmek isterim.lastikte genel özelliklerin dısında
1.tercih yumuşak ve konforlu olması
2.tercihimde sessizlik
Su an ki mevcut lastiklerimde michelin ve çok memnunum..
Ayrıca fiyat konusunda uygun alınabilecek bildiginiz yerleride önerirseniz çok sevinirim..
Keyifli forumlar...
 
hangi yakada oturuyorsun..bostancıda michelin ucuz alabileceğin bir yer var....köprüye çık sanayi yönüne..düz devam et mezarlığı geç mezarlık bitince yol bir sağ yapar ve hafif sollu düz gider..
iki yolun kesiştiği yerde levent lastik var...ben lastiklerimi aldığımda ya 200 liraydı ya 225 liraydı..fiyat tam aklımda değil çünkü michelin almadım başka bir marka aldım..
yaz geliyor lastiklere de nitrojen bas orada ucuza basıyorlar 4 tanesi ya 5 yada 10 lira
 
Tamamdir Varol hocam dediğin yeri anladım kaydettim,Pazartesi sorarım oraya:eek:key:
 
Maslak oto sanayide jant store da mehmet var. onu bulursan oda yardımcı olur sana. Bende aynı ebatta briedstone var. Memnunum ama sert lastik.
 
yumuşak lastik ilk başlarda güvenlik ve konforda seni çok memnun eder ama çabuk aşınması 25binden sonra seni üzebilir. Sert hamur lastik sert yanak lastik güvenlik ve dayanımda seni memnun ederken konfor ve ses yüzünden mutsuz edecektir. Tercih senin, benim şahsi fikrim yumuşak lastikten yana değil.
 
Geri
Üst Alt