Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

225/40/18 Lastik Seçimi Önerileriniz..

ESY

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Şub 2011
Mesajlar
198
Yaş
31
Arkadaşlar lastikleri değiştiricem kullandığınız ve memnun kaldığınız lastik markalarını yada önerilerinizi rica ediyorum teşekkürler..

225/40/18
 
Michelin PS3 :eek:key:

Bende bunu kullanıyorum daha çok olmadı 5000km oldu ama çok memnunum çok derin çukurlara da düşüyorum tık yok ses falan hiç yok zaten. Fiyat olarak biraz fazla olsada kesinlikle değer diye düşünüyorum
 
arkadaşlar michelin yumuşak lastik olduğundan 225 40 18 ebatı için problem olmaz mı ? yani bu ebatlarda janta zarar gelmemesi ve balon yapmaması için daha sert bir lastik kullanmak gerekmez mi?
:confused:
 
yanakları sert tabanı yumuşak lastiklere bak..en iyi sonucu onlardan alırsın...ve sadece hava yolu olanlardan uzak dur yüksek hızlarda ve uzun yolda uğultu yapıyor
 
PS3 ' lerle kaç kez vurduğumu hatırlamıyorum. Ne bi balon Ne janta zarar hiçbir problem yok maşallah...
 
sıtede eklenmıs testler var bakabılırsınız.
 
Geri
Üst Alt