Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

22 Mayıs Akhisar Drag Videoları (Tekrar)

kurtbil

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
7,702
Yaş
37
22 mayısta yapılan Akhısar Draglarının canlı yayında verılmesı Turkıye ıcın ılk oldu ve cok guzel uygulamaydı,sıtede bunu paylasmayı unutmustum.Techturkey uyelerınden kaydeden olmus merak edenler ıcın vıdeolar;)
Ek olarak gunun en ıyı surelerını yapan arabalar arasında Bekır Pasaoglunun buyuk turbolu pd130 ibiza sport u da var. Gunun en ıyı suresını show amaclı cıkarılan Porsche yaptı














 
Valla msnden subway trıbunu yaptık ızledık hep beraber :D
 
hahaha bende evden ızledım ama benımkılerde tt araclar yoktu :D sadece saxso 106 tarzı aracları ızleyebıldım:D
 
Tv de yayınlanması herşeyin önünde güzel birşey:)Umarım dahada fazla izleme şansımız olur.

xx
 
tv de yayılanmadı organızasyonun kendı sıtesınde yayınlandı ama tv de olsa kesın ıkıdebır reklam flan sokarlardı bu sekılde gayet guzel oldu:)
 
arkadaslar bu videodan farkli bir aciyla izleyebilirsiniz butun draglari..


 
tv de yayılanmadı organızasyonun kendı sıtesınde yayınlandı ama tv de olsa kesın ıkıdebır reklam flan sokarlardı bu sekılde gayet guzel oldu:)

Tv de yayınlanmadıysa değişen birşey olmaz yine.Sitede yayınlanması güzel ama bu işlerin önünü ancak tv ve basın açar.Umarım o günlerde gelir.

xx
 
Geri
Üst Alt