Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

21 Aralık 2012 hakkında ne düşünüyorsunuz?

arkadaşlar böyle asılsız iddialar milletin kafasını karıştırmaktan başka işe yaramaz bir müslüman olarak kıyametin nasıl kopacağını az çok biliyoruz öyle dan diye olmaz bu işler bir takım alametleri vardır onlar gerçekleşmeden böyle bişey olmaz biz maya değilizki onların takvimini kaale alalım
 
Astrolojik olarak bakarsanız, fotpn kuşağı diye geçer. Müslüman olup kur'an a inanan kimse kıyametin kopmayacağını bilir. Mayalar çok uzın süre yaşamış ve dünya üzerinde çok çağda hayatta kalabilmiş varlıklardır. Ayrıca astrolojik anlamda çok gelişmişlerdir. 21 aralık 2012 de dünyanın 4. Çağın bitip 5. Çağın başlayacağını belirtiyorlar. Bir takım değişiklik olur olmaz orasını yaşayıp görücez ama kıyamet kopacağı yok. Dünya zaman içinde bilinene göre insanlık tarihinde 4 kez değişime girmiştir. Bu tarihin şuanki değişim sürecinin tamamlanıp, bi sonraki değişim sürecine geçileceği tarihtir astroloji ve mayalara göre. Durum bu..
 
Sana kıyametin ne zaman gelip çatacağını soruyorlar.

De ki:Onun ilmi ancak Rabbimin katındadır.

Onun zamanını ondan başkası açıklayamaz.

O göklere de, yerlere de ağır gelmiştir.

O size ansızın gelecektir.

(Kur'an, Araf 187)
 
hiç inandırıcı değil olsa bile

Allah bir can burcumuz var onuda veririz hem daha fazla ünah işlememiş oluruz :eek:key:
 
Geri
Üst Alt