Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

205 55 16 Kis Lastigi Ariyorum

Emre34

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Eki 2011
Mesajlar
47
Yaş
32
2. El 205/55/16 Kis Lastigi Ariyorum (Ankara)

Merhaba Arkadaslar, aracim icin Ankara'da kis lastigi ariyorum. En erken 2011 uretimi olmasi ve lastiklerin saglam durumda olmasi yeterlidir. Markaya cok onem vermiyorum.
 
ögle desene gözümm :) elinde olan arkadaşlar irtibata gecer seninle :eek:key:
 
vallah ben daha dün aldım petlas 680 lira verdim
 
Arkadaslar eger bulamazsam 0 alacagim. 2 tane lazim. Benim aracta arka lastikler bitmis durumda tamamen, onleri arka yapip onlere kislik alacagim 2 tane. (Ondekiler normal lastik, kislik degil)

KENDIRLI diye bir yerin reklamini gordum "Kislik Continental Lastik Kampanyasi 150TL" diye, baya uygun geldi, olmazsa alacagim.

Onun disinda marka almayi dusunmuyorum cunku sadece bu kis kullanacagim, araci satacagim bahara dogru. O yuzden iyi bir marka almak istemiyorum, Petlas Nexen Kumho bandindan almayi dusunuyorum, tabi ikinci el bulamazsam.
 
Geri
Üst Alt