Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2019 Cupra Ateca

Cyrus One

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ağu 2017
Mesajlar
66
Yaş
38





Cupra Ateca resmi olarak tanıtıldı. 300ps 380nm tork 2.0 lt turbo benzinli motor ile geliyor. Bence çok hırçın olmuş. Seat, Cupra markası ile iyi bir yükseliş ivmesi yakalayacaktır.
 
Bunlar ilk ürünler argesi yetişmemiştir. Dış makyajı değiştirip sürdüler piyasaya. İlerleyen zamanda logo renginin dahi değişeceğini düşünüyorum. Çok çakma duruyor

Kemerini tak, yoluna bak...

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Seat iç dizayn olarak çok klasik kalıyor bütün alt markalarında hemen hemen birkaç detay hariç aynı dizayn veya birbirine çok yakın dizaynlar kullanıyor, yani bence touchpad konulmuş olmasına rağmen ekran düğmeleri kalmamış bence kalkmalıydı, tabi o gördüğüm touchpad ise. Ve iç aydınlatma konusunda da yeni bir devir açması gerekiyor bence.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt