Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2017 Makyajlı Kasa Leon Hk

Alesta

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Kas 2014
Mesajlar
13
Arkadaşlar Merhaba
Bu gün itibari ile 1.6 TDI Otomatik Leon Sahibi Oldum. Daha önce 2014 ibiza'ma krom arka bagaj çıtası takmıştım güzel bir hava katıyordu araca.
Bu gün itibari ile de yeni leon'um için aynı krom bagaj çıtasını araştırdım ancak hangileri benim kasaya uygun bilemedim. Örnek olarak aksoy tuning de 2012 ve sonrası yazıyor ürün başlığında çıta için satıcıya soru soruyorum 2012 ve sonrası yazıyor ürün başlığında benim araca uygun mudur dedim olumsuz konuşuyor. Açıkçası çok ta ligli değildiler yanında bagaj havuzu vs de sormuştum.

Şimdi siz arkadaşlardan bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim.

2017 Leon için uygun krom bagaj çıtası nereden bulabilirim. Daha önce bu uygulamayı yapanlar var ise bu kasaya resim paylaşabilirler mi ?
aynı şekilde sis farın çevresine de krom çerçeve arıyorum.
Son olarak aracım ile uyumlu örebileceğiniz havuzlu pas pas ve bagaj havuzu var mı dır.

Umarım konuyu doğru alana açmışımdır.


Teşekkürler.
 
Merhaba aracımız hayırli olsun.sis farı cercevesi disinda diger parcalar uyar.cunku sadece tampon makyajı var aracta
 
Merhaba aracımız hayırli olsun.sis farı cercevesi disinda diger parcalar uyar.cunku sadece tampon makyajı var aracta
Arka bagaj kapağında ki leon yazısı önceki kasalara göre daha altta sanki çıtanın diğerlerine göre ince olması lazım sanırım.
Aradığım ürünleri nereden temin etmeliyim. Özellikle havuz lu paspasın bireri uyum olu olması önemli bazılarının tokları uymuyor
 
yetkili servislerde de bagaj havuzları çok pahalı değil, bir ordan da fiyat alın derim, bütün kanca vs yerlerine göre ayarlanmış oluyor servistekiler.
bagaj çıtası heralde bagaj kapağının en altındadır, o durumda logo ile kesişmez, istediğinizi alabilirsiniz bence.
 
Geri
Üst Alt