Aracı 48.000km de aldım gayet iyi durumdaydı yaklaşık 6 aaydır bende sadece shell den benzin alıyorum 60.000km bakımını özel serviste yaptırdım öncesinde araç motor arıza ışığı yakmıştı bujiler bu bakımda değişiyormuş zaten değiştirdim sonrasında sadece 2 gün geçti araç arıa yine yandı ve çekişten düştü. Yetkili servise gittim değişen bujileri tekrar değiştirdiler düzelmedi ama dedikleri şu araçta kurum birikmiş temizlememiz lazım bu sebeple silindir kapağı açılacak temizlenecek vs 8-10 bin masrafı var deniliyor. İşlemi araya bayram girdi diye bekletip aracımı aldım carbon clean duymuştum merkezini aradım bana bir köpük sıvı önerdi dedikleri gibi yaptım araç düzeldi ama 2 gün sonra yola çıktım şuan 1200km yol yaptım araçta epc yandı sonra motor arıza yolda servise uğradım silindir 1-2-3 diyor yani servisin dediği kurum yüzünden buji hatası veriyor sormak istediğim 2 yıllık üstelik benzinli bir araç kurum biriktirir mi ben bu masrafı ödeyemem bunun yerine alternatif birşey yapabilir miyim bursada yaşıyorum yardım eder misiniz bana