Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2015 Seat ibiza direksiyon problemi

PaMiR

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Haz 2015
Mesajlar
7
Yaş
33
öncelikle herkeze merhabalar. dün akşam arabayı park ederken direksiyonu sağa doğru tam kırdıgımda rahatsız edici bir takırtı sesi geldi ve şuanda arabada bir problem çıkardı araba seyir halinde degilken direksiyonu saga veya sola doğru cevirdigim zaman takırtı tukurtu geliyor ve daha 2.500km yol yapmış bir arabada böyle ses de insani gıcık ediyor:) sizlerden ricam daha önce sizin başınıza geldimi böyle bir problem veya bu problemi nasıl giderebilirim bir yol göstermeniz. şimdiden yardımlarınız için teşekürler.
 
Vakit kaybetmeden servise götürmenizi tavsiye ederim. Direksiyonda sertleşme, sarı ikaz ışığı vs var mı?
 
Benim araçta da en sona çevirince ses geliyordu servis normal dedi ondan sonra sonuna kadar hiç cevirmedim ve seste olmaz oldu.
Ayrıca araç hareket etmezken direksiyon çevirmek çok yanlış bir durumdur hem lastiklerin ömrünü hemde direksiyon hidroliğini zorlamış olursunuz
Servise gidip bir gösterin ama aracınız sabit iken direksiyonu zorlamayın

kurye ile elden teslime verildi
 
Amortisor rulman bilyadan ses yapar :) direksiyonu her cevirdiginizde gart gurt ses yaptirir.
 
seyir halinde değilken normalde zaten direksiyonu çevirmiyordum ama park edecegim için öyle bir manevra yapmak durumunda.
kaldım bugun servisi aradım randevu aldım korkum şuki aracı kullandığımız sure ıcerısınde daha fazla yıpratmamak sizce bir zararı dokunurmu ? 19 unda servise gidene kadar aracı kullanmanın.
 
bu arada direksiyonda herhangi bir sertleşme yok ve ikaz ışığıda yanmıyor fakat direksiyonu çevirdigim zaman resmen bır hava sesi duyuyorum dune kadar böyle bırsey yoktu o olay oldukdan sonra böyle oldu.
 
Bisi olmaz da amortisor bilyasidir ins direksiyon cevirirken donen parca
 
Geri
Üst Alt