Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2015 leon fr alarm varmı?

sword52

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2013
Mesajlar
62
Yaş
39
arkadaşlar merhaba

2015 leon fr aracım var ama alarm bulamadım. 2012 fr da vardı bundada varmıdır acaba?
 
Yok diye biliyorum ama vag-comdan korna sesi falan aktifleştirile biliyo yıl oldu 2015 alarm mı kaldı hocam


Beni EDS ler İYİ tanır
 
dostum benım önceki araçta 2012 fr da alarm vardı.ibizada olmaması normak ama fr larda vardı. içeride hareketi ve darbeyi algılayarak ötüyordu.hırsızlık kayıtlarına bakarsan alarm varmı yokmu diye önce ona bakıyorlar. 2015lerde henuz ne bir alarm konusu okudum nede denk geldim.
 
Pasif alarm olabilir. Camı acık bırakın ve aracı kilitleyin. Sonra elinizi içeri sokarak kapıyı açın. Korna ötecektir. Öyle olacağını düşünüyorum.
Hareket sensörü koymamış olabilirler.
 
leon 5F te alarm da opsiyon lu , aracı alırken ekletmeniz gerekiyor , benim TR deki leonumda mevcut.
 
zamansız öten alarm sesinden nefret ediyorum :) yeni nesil araclar zaten kendinden korumalı çalıştırması bi dert lastiklerin sökümü de bi dert :D aracınızda cok değerli bişi yoksa çalınacak bişide yok demektir :) gerek yok bence günümüz oto hırsızları azaldı araç yakmalar arttı
 
Geri
Üst Alt