Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2015 Leon 1.2 tsi kapılar ve arka pandizot ses yapiyor

Bir de eklemek gerekirse zaman zaman geri yanasirken gelen bir ses var bir gicirti degil de daha cok inleme gibi. Fakat bu neden geliyor ve niye ara sira geliyor cozemedim. Bir de fren balatalarindan geldigini dusundugum gicirtili sesler var..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Arkadaşlar Ford Focus 2015 aracımı satıp bu arabayı almayı düşünüyorum ama bu yazdıklarınızla gözüm korkmaya başladı açıkçası
 
Arkadaşlar Ford Focus 2015 aracımı satıp bu arabayı almayı düşünüyorum ama bu yazdıklarınızla gözüm korkmaya başladı açıkçası
Fr mi style mi alacaksınız bence çok abartı bir durum yok araçta yani belli km den sonra çoğu arabada trim sesi var.ama duzeltilebilecek birşey fr alıp keyifle kullanabilirsiniz benim yaptığım gibi.öyle fordun benzinlileri gibi de yakmaz.ben memnunum tavsiye ederim golften 10-13 bin data ucuz daha gösterişli tabi kişisel fikrimdir.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt