Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2014 leon fr ses sistemi

uur9334

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Tem 2015
Mesajlar
147
Sa arkadaşlar aracıma ses sistemi taktırıcam limitim max 1.5 1.8
2 adet anfi
1 bas
2 takım mid yüksek ses almam gerek ve kaliteli önerebiliceğiniz markaları yazabilirmisiniz
 
2 adet amfi ye gerek yok ya 5 kanal kalite bişey al bas + 2 mid takım devam bide kapasitör koyarsan tadından yenmez :)))
 
Araba zaaten gayet güzel. Çok sesle o görüntüyü o kılası bozmasaydın keşke. Zevk meselesi yinede senin biliceen iş ama bu haliyle kalsa usul usul o asaletiyle süzülse daha hoş olur :)
 
Stepneyi çıkarcam araçtan oraya kapasitörü anfileri koycam bi bas gözükecek kendi ses sistemi yeterde bana yetmiyo :D

Marka önerirseniz çok iyi olur model falan
 
standart teyip varsa üzerinde ondan çok bir verim bekleme bu arada seat connect ya da necvox din çözmen lazım bende giricektim ses sistemi işine teyipde dahil olunca 6 7 bin lira yı buluyo adam akıllı bişey bana sorarsan değmez tavsiyem standart kolonları mid takımlarla değiştir 4 tane de tweter devam
 
teyp orjinal kalcak adam daha önce yaptım on numara ses aldım dedi bunun teyibinden ama çift anfi önerdi
 
valla kardeşim marka olarak kicker yada punc2 kullana bılırsın kullandım onnumara ses aldım çok memnun kaldım yanı öneririm acele etme ıyıce arastır ustasıda önemli tabi herkese kurcalatma arabayı
 
Geri
Üst Alt