Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2013 yeni leon güzel bir yazı

wosvagen yeni golfte yaptıgını leonda da yapmıs sert cızgıler yapmıs leona dış görünüm olarak diyorum tabiki cokda hoşuma gitmedi su andaki leonun dış tasarımı bence daha hoş.bundan önceki golf de öyleydi bence daha estetik dış tasarımı vardı.passat da aynı su anda cok sert çizgiler mevcut jettada da wv nun vardır bir bildiği yenilik iyidir tabiki ama ben yinede hoşlanmadım fazla daha iyisini beklerdim Leon için
 
Banada şu anki leonun görüntüsü daha hoş geliyor.bana göre bu görüntü olmamış yada kendimi daha büyük bir beklenti içine sokmuşum...sizlerinde fikrini almak iyi olur.... skeaptar ında belirttiği gibi daha yuvarlak hatlar bekliyordum ama sert çizgiler gelmiş vardır bi keramet...
 
abi sadece farları stopları konsolu göstergeleri ve daha birçok exstrası yeter.arabada şerit takip var sürüş modu var yorgunluk tesbiti var ve içi eskisinden geniş bence.eskisinin içi tamamen hayal kırıklıgı bomboş dış görünüşe bişey diyemem kısacası eskisinden çok çok üstün bi araba.nede olsa yeni tasarım.
 
Yeni leon daha standart bir araç olmuş gibi görünüşüne bakılırsa, daha geniş bir kitleye hitap edeceğe benziyor ama bu efsaneliğini yitirmesi anlamına geliyor bence, şu an leon almayı düşünsem yenisini beklemeden copa plus paketiyle birlikte alır geçerim. Çünkü yeni tasarım bana göre eskisinin yanından bile geçemez.
 
o değil tabanadan gaz pedalı kalkmış
normal pedal var
 
bana kalırsa tek artısı cam tavanı. güncel kasa bence daha güzel. basit görünen ama bence çok hoş duran 2 detay bu araçta kaldırılmış. mesela gizli silecekler ve gizli arka kapı kollarından vaz geçilmiş. iç tasarımda malzeme kalitesi artmış gibi duruyor fakat A sutunu incelmiş ve agresiflik gitmiş bence. dış tasarımda da agresiflik gitmiş. güncel kasanın satış rakamlarını yakalayabileceğini sanmıyorum.
 
Geri
Üst Alt